AcasăNewsNu - razboaie, da - exploatarii gazelor naturale! Care sunt prioritatile lui...

Nu – razboaie, da – exploatarii gazelor naturale! Care sunt prioritatile lui Obama

Presedintele american Barack Obama si-a anuntat prioritatile noului mandat, pedaland pe schimbarea climei si anuntand incheierea „erei razboaielor”.

Obama este mai ingrijorat de riscurile asupra Terrei, decat de „problemele lumesti”

Cea mai mare prioritate este sa ia masuri imediate in privinta schimbarii climei, un obiectiv prioritar si pentru Bilderberg. „Daca vom esua in acest domeniu inseamna ca ne-am tradat copiii”, a specificat Obama. Adevaratii specialisti in domeniu stiu ce inseamna „ingrijorarile” legate de schimbarea climei, adica impunerea unor taxe green, care vor aduce miliarde la buget.

Taxele green au avantajul ca populatia nu le percepe la modul agresiv, ca pe cele cu impact social direct, desi rezultatul este acelasi: oamenii vor scoate din buzunarul si-asa saracit mai multi bani. Dar nu pentru guverne, ci pentru Terra! In plus, „ingrijorarile” reorienteaza sectorul energetic,  sprijinind exploatarea tuturor tipurilor de gaze naturale. Incheierea „erei razboaielor si axarea pe refacere economica” vine cu o amenintare directa „catre cei din varf, bogati, care nu ajuta la redresarea tarii”. Republicanii n-o vor inghiti pe asta!

author avatar
Adina Mutar
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger