AcasăNewsNu-l "abandoneaza". Dancila il mentine pe Valcov in echipa: "cand vom avea...

Nu-l „abandoneaza”. Dancila il mentine pe Valcov in echipa: „cand vom avea o hotarare definitiva…”

Dancila, nominalizarea PSD-ului pentru prima functie la Palatul Victoria

Viorica Dancila lasa sa se inteleaga ca nu are de gand sa se grabeasca in a lua o decizie privind o eventuala demitere a lui Valcov de la Palatul Victoria si pune accent pe faptul ca a fost vorba despre o condamnare in prima instanta cea primita recent de fostul ministru, despre care se stie ca a fost unul dintre artizanii programului de guvernare.

Concret, Dancila sustine ca asteapta sa afle ce anume decid judecatorii ca masura definitiva in privinta lui Valcov, actualmente consilier de stat in echipa premierului. „Ce pot sa va spun este ca nu am abandonat niciodata un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil, atunci cand vom avea o hotarare definitiva, abordarea mea, probabil, va fi alta (…) cred ca fiecare dintre cetatenii acestei tari au (sic!) dreptul la o prezumtia de nevinovatie, pana la o hotarare definitiva. Cred ca acest lucru ar trebui sa se aplice pentru fiecare roman, indiferent de locul in care se afla (…) abordarea mea va fi alta, cand va fi hotararea definitiva”, a subliniat Viorica Dancila, in cursul zilei de luni, intrebata fiind daca s-a decis in privinta lui Valcov.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a primit, zilele trecute, o condamnare de 8 ani de inchisoare, in urma unei decizii a Inaltei Curti, hotarare care, reamintim, nu este definitiva.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger