AcasăNewsNu intelege de ce a fost condamnat, dar Antonie Solomon e ferm:...

Nu intelege de ce a fost condamnat, dar Antonie Solomon e ferm: „DNA este o institutie puternica si credibila”

Antonie Soloman, fostul primar al Craiovei, a fost condamnat la trei ani de inchisoare, fiind acuzat de luare de mita.

Eliberat de curand din arest, fostul primar al Craiovei sustine ca inca nu intelege de ce a fost condamnat.

„I-as lasa pe cei care ma cunosc si au lucrat cu mine sa gaseasca raspunsul de ce Antonie Solomon a fost condamnat pentru o autorizatie falsa cand se stie foarte bine ca, de cele mai multe ori, primarul semneaza ca primarul, iar cele cinci – sase semnaturi de langa mine sunt ale unor persoane care au semnat si nu au patit nimic. Nici arhitectul-sef, nici secretarul sau directorul Directiei Juridice si nici cei care au intocmit sau si-au dat cu presupusul despre legalitatea acestei autorizatii. Dar nu mai vreau sa comentez. Am fost condamnat si punct”, a spus Antonie Solomon, intr-un interviu acordat pentru gds.ro.

In plus, fostul primar al Craiovei sustine ca este posibil sa fi fost condamnat la inchisoare cu executare „pentru ca mi-am dorit sa fac prea multe lucruri si am deranjat pe unii ca am avut coloana vertebrala”.

Totusi, se pare ca fostul edil al Craiovei si-a invatat lectia si lauda atat DNA-ul, cat si pe Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei.

„Ne convine sau nu, DNA este o institutie puternica si credibila, jos palaria”, este mesajul lui Solomon vizavi de Directia Nationala Anticoruptie.

Intrebat daca este de parere ca Iohannis va reusi eliminarea coruptilor din Romania, Solomon a precizat ca „domnul Iohannis este un tip extrem de pragmatic, dovada ca Antonescu a disparut din politica. Si o sa dispara multi altii. Daca vorbim despre eliminarea coruptilor, eu sunt convins ca o va face”.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger