AcasăNewsNu exclude o noua candidatura la prezidentiale. Ponta: cred ca in 2014...

Nu exclude o noua candidatura la prezidentiale. Ponta: cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit

Aflat miercuri in Severin, alaturi de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, fostul prim-ministru a fost intrebat daca va intra in cursa prezidentiala, stiut fiind faptul ca 2019 este an electoral.

Raspunzand, Victor Ponta a subliniat ca nu are de gand sa candideze in toamna, amintind de experienta de acum cinci ani. „Probabil ca o sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019, sa fie foarte clar. (…) Cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit si cred ca trebuie sa invat de ce am gresit”, a sustinut Ponta.

Fostul premier a adus in discutie, totodata, un alt aspect. „Mi-as dori, nu va ascund acest lucru, ca impreuna cu multi din oamenii care mi-au fost alaturi in Guvern, Daniel (Constantin, -n.n) e unul dintre ei, ca la un moment dat, dupa alegeri, sa pot, sa putem sa continuam la Guvern ceea ce n-am facut in 2015”, a conchis Victor Ponta.

128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vrea sa o reinventeze pe Codruta tradatorul de ponta de vrea iar sa candideze,sa nu uite ce a facut,a rupt USL-ul,blat cu Base pe Kovesi,iar acum musca mana celor care l-au hranit….PSD,este cel mai josnic individ posibil,nu credeam sa aiba un asemenea caracter,si am ajuns sa-mi fie rusine ca l-am votat,astia santem,neam de tradatori ,cititi istoria Romaniei si tregem concluzii.Ponta linisteste-te,esti un nimeni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger