Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nu doar in Capitala gerul inchide scolile luni si marti. In ce judete nu se invata in primele doua zile ale saptamanii!

Nu doar in Capitala gerul inchide scolile luni si marti. In ce judete nu se invata in primele doua zile ale saptamanii!

Autor:

Pe langa Bucuresti si judetul limitrof, Ilfov, si in alte zone din tara gerul ii tine pe copii in vacanta prelungita, dupa saptamanile in care au avut o perioada de repaus, de Sarbatori.

 

copii 350x175 Nu doar in Capitala gerul inchide scolile luni si marti. In ce judete nu se invata in primele doua zile ale saptamanii!

UPDATE: Din cate s-a anuntat duminica dupa-amiaza din directia Ministerului de Interne, lista cu judetele in care nu se invata luni si marti cuprinde urmatoarele nume: ”(…) in data de 09.01.2017 vor fi suspendate cursurile la nivelul a 20 judete: Botosani, Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Iasi, Olt, Maramures, Neamt, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea si Municipiul Bucuresti. In data de 10.01.2017 vor fi intrerupte cursurile doar in 16 judete dintre cele mentionate si Municipiul Bucuresti, exceptie facand judetele Calarasi, Giurgiu, Tulcea si Vaslui”.

—-

Daca in Capitala lucrurile nu s-au schimbat, fata de cele anuntate deunazi de catre primarul Firea, respectiv luni si marti gradinitele, scolile si liceele bucurestene raman cu lacatul pe usa, din cauza frigului, la lista pe care sambata dupa-amiaza figurau judetul Ilfov si alte cateva judete, printre care Vrancea si Constanta, cele mai recente informatii facute publice din directia Ministerului Educatiei, in speta duminica la ora 14, indica un numar crescut de judete in care, cel putin in prima zi a saptamanii viitoare, nu se vor tine cursuri.

In timp ce luni cursurile vor fi suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala si 15 judete, marti numarul judetelor ale caror gradinite, scoli si licee raman inchise scade la 10, cu mentiunea ca in Bucuresti autoritatile au decis ca nici pe 10 ianuarie sa nu se faca deloc cursuri, din cauza gerului. Conform edu.ro, luni, 9 ianuarie, nu se tin cursuri in Maramures, Braila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botosani, Buzau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Vrancea, Tulcea si in Bucuresti, in timp ce marti, 10 ianuarie, cursurile vor fi suspendate in Maramures, Braila, Dolj, Suceava, Botosani, Buzau, Ialomita, lfov, Constanta, Vrancea si in Bucuresti.

sursa foto: medicalnet.ro


1 Comentariu la Nu doar in Capitala gerul inchide scolile luni si marti. In ce judete nu se invata in primele doua zile ale saptamanii!

  1. Vecu Nicolae

    Castiguri la domiciliu! Succes asigurat! Nu se compara cu nimic! Atentie, oferta este speciala! Seriozitate garantata! Castiguri serioase in Industria Mondiala a Divertismentului! Avem planuri mari de dezvoltare! Sistemul functioneaza! Incepe acum! Mergem hotarati spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: vecunicolae@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!