Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nu anunta prea curand decizia dupa motivarea CCR. Iohannis: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Nu anunta prea curand decizia dupa motivarea CCR. Iohannis: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Autor:

In asteptarea hotararii pe care o va lua, dupa ce a fost publicata motivarea deciziei CCR in privinta revocarii sefei DNA, presedintele a dat de inteles ca nu va anunta prea curand ce va face in aceasta chestiune.

 

iohannis1 720x405 Nu anunta prea curand decizia dupa motivarea CCR. Iohannis: Si aceasta saptamana este dedicata citituluiIntrebat, concret, daca a terminat de citit documentul – despre care se stie ca are 133 de pagini – Klaus Iohannis a raspuns ca “si aceasta saptamana este dedicata cititului”, semn ca nu se va pronunta pana joi, cand se implinesc doua saptamani de la publicarea motivarii , sau foarte probabil nici pana vineri, ultima zi lucratoare din aceasta saptamana.

Cand a fost intrebat daca va anunta saptamana viitoare o decizie, presedintele a ales sa nu dea un rapsuns concret. “Asta vorbim saptamana ce vine”, a conchis Iohannis, la plecarea de la Ambasada Bulgariei, unde a avut o intrevedere cu ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditati la Bucuresti.


1 Comentariu la Nu anunta prea curand decizia dupa motivarea CCR. Iohannis: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

  1. Pulen van der Koy

    Deci Luluța pisduta Bica prostuta si Nutica curvistica toma din Costa Rica ati belit pulicica de luni!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!