Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nu ai 16 ani, nu pupi WhatsApp

Nu ai 16 ani, nu pupi WhatsApp

Autor:

Utilizatorii  din Europa trebuie sa aiba 16 ani impliniti pentru a folosi serviciul  de mesagerie online detinut de Facebook, in restul lumii limita de virsta a ramas in continuare 13 ani.

 

whatsapp Nu ai 16 ani, nu pupi WhatsApp

Schimbare majora pentru utilizatorii din Europa

WhatsApp trebuie sa se alinieze la noile norme de confidentialitate in ceea ce priveste datele private (GDPR), care vor intra in vigoare in 25 mai , chiar daca inca nu e clara modalitatea in care limita de varsta va fi verificata, pentru ca datele care sunt cerute si detinute de acesta aplicatie de mesagerie online sunt destul de limitate.

WhatsApp va cere utilizatorilor europeni sa confirme ca au cel putin varsta de 16 ani atunci cand li se va cere sa accepte noile conditii de utilizare si noile politici de confidentialitate furnizate de divizia WhatsApp Ireland Ltd in saptamanile urmatoare. In cazul ultilizatorilor Facebook, compania americana a decis sa ceara acordul parintilor adolescentilor cu virste cuprinse intre 13 si 16 ani pentru folosirea aplicatiei. Serviciul WhatsApp (infiintat in 2009) avea in luna ianuarie peste 1,5 miliarde de locuitori, insa in ultimii ani a fost sub atentia guvernelor din mai multe tari europene din cauza sistemului sau de criptare a mesajelor si partajarea unor date personale cu Facebook, compania-mama.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!