Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noul sef al Politiei Romane si-a preluat functia. Pasul urmator – “o analiza reala”

Noul sef al Politiei Romane si-a preluat functia. Pasul urmator – “o analiza reala”

Autor:

De la sefia Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita a ajuns la conducerea Politiei Romane, functie ale carei prerogative le-a preluat oficial, la fel cum a facut si adjunctul sau.

 

catalin ionita 350x199 Noul sef al Politiei Romane si a preluat functia. Pasul urmator   o analiza realaAtat Ionita, cat si mana sa dreapta, comisarul-sef Florin Dragnea, au fost instalati vineri in functie. “A fost o discutie prin care am transmis asumarea unei misiuni ce priveste reforma profunda pe care si-au asumat, si cu sustinerea conducerii Ministerului, sa o infaptuiasca in Politia Romana. (…) ne-am asumat ca in prima instanta sa avem o analiza profunda a realitatilor din sistem, o analiza reala, consistenta”, a daclarat Carmen Dan, de la sediul IGPR.

Carmen Dan 350x270 Noul sef al Politiei Romane si a preluat functia. Pasul urmator   o analiza realaMinistrul a adus, totodata, in discutie ca in cel mult o luna de la aceasta analiza sa aiba “un plan de masuri cu termene asumate, bine luate in calcul”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!