AcasăNewsNoul sef al CSA, Tudor Balta, primeste bani de la o firma...

Noul sef al CSA, Tudor Balta, primeste bani de la o firma de asigurari

Tudor Balta asigura interimatul la CSA, dupa revocarea din functie a lui Buzoianu

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a sarit din put in Balta! Vicepresedintele care l-a inlocuit pe Buzoianu la carma CSA nu este departe de fostul lui coleg. Tudor Balta primeste bani si ca supraveghetor, si ca supravegheat, printr-o firma de asigurari la care este actionar.

Tudor Balta asigura interimatul la CSA, dupa revocarea din functie a lui Buzoianu

La Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pare sa fi impus reguli noi, iar afacerile personale cu firmele de asigurari par obligatorii, nicidecum ilegale.

Balta a scris in declaratia de avere ca are actiuni la firma „CARE”

Cel putin asta rezulta din declaratia de avere a presedintelui interimar al CSA, Tudor Balta.

Vicepresedintele care conduce institutia decapitata dupa dezvaluirile „National” a mentionat in documentul buclucas ca detine actiuni la o companie „oarecare”, denumita „CARE”, incercand parca sa ascunda faptul ca firma respectiva are ca domeniu de activitate asigurarile. „Banala” firma „CARE” este, de fapt, Compania de Asigurari si Reasigurari EXIM Romania, al carei actionar majoritar este EximBank-Banca de Export-Import a Romaniei. Compania la care are Balta actiuni a primit din partea CSA autorizatia de functionare in 2010, iar anul trecut n-a primit nicio sanctiune.

[poll id=”371″]

author avatar
Narcis Voica
1.587 afisari

4 COMENTARII

  1. si eu am actiuni la o societate de asigurare si nu m-a depistat nimeni.sic,sic,sic,sic, LUIZA IULIANA SCUTARU

  2. In sfarsit si un articol cu dl.Balta, ma saturasem numai de Toncescu, Buzoianu si altii !!! Dar dl.Balta, care este un mare specialist in domeniul asigurarilor, respectarea normelor este unul aleatoriu. Ia intrebati pe cei din piata asigurarilor, numai daca vor sa spuna, ce tare era dansul cu Faraoana alaturi, in calitate de Presedinte CSA. Puteai sa le spui de controlul ANAF, de faptul ca banii de la subsidiarele din Romania sunt transferati afara, pe baza unor contracte de toata jena, de faptul ca sunt societati de asigurare , de faptul ca rezerva de dauna este subevaluata, de faptul ca legea 32/2000 prevede o multitudine de rezerve, incat aia de la fisc cand vin in control se iau cu mainile de cap , numai stiu ce este deductibil si ce nu este deductibil etc, ca lor nu le pasa. Ei erau la butoane si ca toti sunt la …… lor

  3. bai justitiarilor, Iliuta, cine va plateste sa improscati cu noroi in csa?? voi va dati seama ce se coace cu mana voastra? sau asa de bine va plateste adamsecu ca v-a luat mintile si nu realizati ca ajutati sa-si instaleze oamneii la varf

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger