Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile raman

Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile raman

Autor:

Nici bine nu s-a aflat de decizia lui Dragos Doros de a parasi sefia Fiscului, ca i s-a si gasit un succesor.

 

anaf Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile ramanEste vorba despre Bogdan Nicolae Stan, pe care premierul Grindeanu l-a numit presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, avand si rang de secretar de stat. Decizia premierului a si fost publicata in Monitorul Oficial, fiind, totodata, confirmata si de catre ministurl Finantelor.

noul sef fisc 388x500 Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile raman

Licentiat in stiinte economice, in calitate de absolvent al ASE, dar si in stiinte juridice, domeniu studiat la Universitatea Ecologica din Bucuresti, Stan a mai avut atributii de combaterea evaziunii si a fraudei fiscale, pana sa reia sefia ANAF, din cate anunta reprezentantii Fiscului. Printre altele, din postura de director general adjunct al CNAS – Directia Generala Monitorizare, Control si Antifrauda.

”Transferul de stafeta se face prin intelegerea partilor”, a anuntat Viorel Stefan, in urma cu scurta vreme, de la sediul institutiei pe care o conduce, confirmand, totodata, faptul ca Dragos Doros isi declarase de ceva vreme intentia de a pleca din fruntea ANAF-ului.

”Sefii se schimba, dar sarcinile raman”, a mai subliniat ministrul, care a adaugat ca se mentine ”angajamentul nostru ca desfiintam celebrul” formular 088. ”Ne dorim sa dam curs solicitarilor mediului de afaceri”, a subliniat Stefan, adaugand ca, in acelasi timp, se doreste sa nu se afecteze activitatea Fiscului.

 


1 Comentariu la Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile raman

  1. Contra

    Rrom?!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!