AcasăNewsNoul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar...

Noul sef al ANAF e Bogdan Stan. Ministru: sefii se schimba, dar sarcinile raman

Nici bine nu s-a aflat de decizia lui Dragos Doros de a parasi sefia Fiscului, ca i s-a si gasit un succesor.

Este vorba despre Bogdan Nicolae Stan, pe care premierul Grindeanu l-a numit presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, avand si rang de secretar de stat. Decizia premierului a si fost publicata in Monitorul Oficial, fiind, totodata, confirmata si de catre ministurl Finantelor.

Licentiat in stiinte economice, in calitate de absolvent al ASE, dar si in stiinte juridice, domeniu studiat la Universitatea Ecologica din Bucuresti, Stan a mai avut atributii de combaterea evaziunii si a fraudei fiscale, pana sa reia sefia ANAF, din cate anunta reprezentantii Fiscului. Printre altele, din postura de director general adjunct al CNAS – Directia Generala Monitorizare, Control si Antifrauda.

”Transferul de stafeta se face prin intelegerea partilor”, a anuntat Viorel Stefan, in urma cu scurta vreme, de la sediul institutiei pe care o conduce, confirmand, totodata, faptul ca Dragos Doros isi declarase de ceva vreme intentia de a pleca din fruntea ANAF-ului.

”Sefii se schimba, dar sarcinile raman”, a mai subliniat ministrul, care a adaugat ca se mentine ”angajamentul nostru ca desfiintam celebrul” formular 088. ”Ne dorim sa dam curs solicitarilor mediului de afaceri”, a subliniat Stefan, adaugand ca, in acelasi timp, se doreste sa nu se afecteze activitatea Fiscului.

 

author avatar
Cristina Stefan
567 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger