AcasăNewsNOUA morti si doi raniti intr-un cumplit accident pe calea ferata, la...

NOUA morti si doi raniti intr-un cumplit accident pe calea ferata, la IASI

Tragedie de neimaginat pe calea ferata, intre Iasi si Dorohoi. Noua persoane si-au pierdut viata si alte doua – un copil si un tanar- au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un cumplit accident.

O masina in care se aflau mai multe persoane a ajuns pe sinele de tren, la o trecere de nivel cu o cale ferata. Din primele date, soferul ar fi calcat pedala de acceleratie, crezand ca are timp sa treaca calea ferata, inainte de a veni trenul, potrivit bzi.ro. Din nefericire nu a fost asa, iar autovehiculul la volanul caruia se afla a fost izbit in plin de locomotiva si tarat zeci de metri.

Alertati de martorii care au asistat la scenele de groaza, medicii de la salvare s-au grabit sa ajunga la locul impactului, pentru a le acorda ajutor victimelor.  Bilantul accidentului e catastrofal: noua oameni au murit – opt dintre acestia pe loc. Ranitii au fost preluati de ambulante si dusi de urgenta la spital. Din primele date, starea lor este grava.

Din imaginie surprinse la locul impactului devastator se vede ca masina in care se aflau cele 11 persoane a fost distrusa, practic, de trenul care a izbit autoturismul. Din acest motvi, misiunea echipelor de salvare a fost si mai grea.

Sursa foto: bzi.ro

958 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger