AcasăNewsNoua huligani romani retinuti la Paris

Noua huligani romani retinuti la Paris

Iata ca, in timp ce toata atentia opiniei publice era indreptata spre „animalele” din Rusia, care i-au batut pe unde i-au prins pe temutii „hooligans” englezi, suporterii romani au platit si ei „obolul” catre Politia Franceza.

Astfel ca, in urma colaborarii cu atasatul Ministerului de Interne al Romaniei in Franta, politistii din Paris au reusit identificarea si retinerea a noua suporteri romani implicati in conflictele sangeroase dintre diverse factiuni violente ale galeriilor echipelor de fotbal bucurestene Steaua si Dinamo.

Saltati de Politie

Cei noua suporteri au fost pur si simplu saltati de Politie de pe strada, dupa ce au fost implicati in cele doua razboaie purtate intre stelisti si dinamovisti. Iar daca sapte dintre acestia au fost ulterior eliberati, asupra a doi huligani romani s-a dispus masura prelungirii retinerii. Conflictele violente au izbuncit dupa ce Elias Bucurica,liderul galeriei dinamoviste PCH a fost batut cu bestialitate, in apropierea stadionului Parc des Princes  de catre un grup de stelisti. Drept urmare, politistii romani prezenti in numar mare la Paris fac un nou apel la suporterii romani care au insotit echipa nationala la Campionatele Europene sa se abtina de la comiterea unor acte de huliganism si sa ceara imediat sprijin autoritatilor daca se afla in pericol.

author avatar
National
1.250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger