AcasăNewsNoua demisie in PDL: Deputatul Marius Dugulescu trece la PNL

Noua demisie in PDL: Deputatul Marius Dugulescu trece la PNL

(foto: Facebook)

Deputatul de Timis Marius Dugulescu demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL, a anuntat, vineri, liderul filialei locale a PNL, Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa la care au luat parte Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Sorin Frunzaverde.

(foto: Facebook)

La doar o zi dupa ce senatorul Mihaela Popa anunta ca trece la PNL, un alt membru al PDL se inscrie in Partidul National Liberal. Deputatul de Timis Marius Dugulescu a declarat ca trece la PNL pentru ca „dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL”.

„Am ajuns la concluzia ca dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri in folosul lor. Am considerat intotdeauna ca un politician trebuie sa fie modest si sa aiba responsabilitate, atat din partea oamenilor, cat si din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau sa fac politica in continuare in interesul cetateanului, atat timp cat oamenii vor dori, atat timp cat oamenii ma vor alege”, a precizat Dugulescu, potrivit Mediafax.

Cat priveste motivele pentru care a parasit PDL, Dugulescu a declarat: „Am ajuns la un capat de drum si din cauza nemultumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii si a deciziilor proaste prin care a fost condusa filiala Timis a PDL”. Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales in colegiul 3 Timisoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 a facut parte din Biroul Permanent Judetean al PDL Timis.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger