Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noua amanare in cazul sesizarii lui Iordache. Decizia CCR, asteptata pe 19 aprilie

Noua amanare in cazul sesizarii lui Iordache. Decizia CCR, asteptata pe 19 aprilie

Autor:

Dupa ce in prima faza discutarea sesizarii pe care Florin Iordache o inaintase CCR-ului saptamanile trecute, in perioada in care s-a aflat la sefia Camerei Deputatilor, se amanase de miercuri pana joi, in cursul acestei zile s-a aflat ca abia la finele saptamanii viitoare s-ar putea cunoaste decizia judecatorilor constitutionali in aceasta speta.

 

ccr 720x479 Noua amanare in cazul sesizarii lui Iordache. Decizia CCR, asteptata pe 19 aprilieConcret, institutia condusa de catre Valer Dorneanu a anuntat, joi, ca plenul Curtii Constitutionale “a reluat deliberarile asupra cererii formulate de presedintele Camerei Deputatilor de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, constand, in esenta, in refuzul explicit al Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a aplica o lege adoptata de Parlament si a dispus amanarea pronuntarii pentru data de 19 aprilie 2019”.

Amintim ca sesizarea ce vizeaza constituirea completurilor specializate in fapte de coruptie a fost formulata de social-democratul Iordache in perioada in care Liviu Dragnea era in spital.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!