AcasăNewsNoua amanare in cazul sesizarii lui Iordache. Decizia CCR, asteptata pe 19...

Noua amanare in cazul sesizarii lui Iordache. Decizia CCR, asteptata pe 19 aprilie

Și ministrul Justiției declară război CCR! Troica Iohannis-Orban-Predoiu pune bocancul pe grumazul Curții Constituționale a României!

Dupa ce in prima faza discutarea sesizarii pe care Florin Iordache o inaintase CCR-ului saptamanile trecute, in perioada in care s-a aflat la sefia Camerei Deputatilor, se amanase de miercuri pana joi, in cursul acestei zile s-a aflat ca abia la finele saptamanii viitoare s-ar putea cunoaste decizia judecatorilor constitutionali in aceasta speta.

Concret, institutia condusa de catre Valer Dorneanu a anuntat, joi, ca plenul Curtii Constitutionale „a reluat deliberarile asupra cererii formulate de presedintele Camerei Deputatilor de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, constand, in esenta, in refuzul explicit al Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a aplica o lege adoptata de Parlament si a dispus amanarea pronuntarii pentru data de 19 aprilie 2019”.

Amintim ca sesizarea ce vizeaza constituirea completurilor specializate in fapte de coruptie a fost formulata de social-democratul Iordache in perioada in care Liviu Dragnea era in spital.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger