AcasăNewsNou termen in DOSARUL TRANSFERURILOR, la Inalta Curte

Nou termen in DOSARUL TRANSFERURILOR, la Inalta Curte

Magistratii Inaltei Curti judeca, vineri, un nou termen in DOSARUL TRANSFERURILOR, in care sunt acuzati opt oameni din fotbal.

UPDATE- Curtea Suprema va da verdictul pe 20 mai. Atunci, greii din fotbal vor afla daca intra sau nu la inchisoare.

UPDATE– In urma cu doar cateva minute, au sosit la ICCJ si Giovanni Becali si MM Stoica. In momentul in care a ajuns la Inalta Curte, Becali s-a enervat dupa ce nu a putut trece de cablurile camerelor jurnalistilor aflati in fata sediului instantei.

UPDATE –  Patronul alb-visiniilor a ajuns in jurul orei 12.50 la sediul Inaltei Curti. Suporterii l-au huiduit in momentul in care a coborat din masina. Copos le-a transmis fanilor Rapidului ca le cedeaza actiunile clubului. „Incepand de maine va voi da voua actiunile, gratuit!”, a spus giulesteanul.

UPDATE – Cristi Borcea, Gica Popescu si Victor Becali au ajuns la Inalta Curte. In fata sediului Curtii Supreme se afla si un grup de suporteri giulesteni, care isi manifesta nemultumirea fata de faptul ca Rapidul a pierdut licenta, lucru de care il considera vinovat pe patronul George Copos. Fanii au venit cu bannere si cu diverse mesaje, dar si cu o coliva.

Ioan si Victor Becali, MM Stoica, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Jean Padureanu , Gica Popescu si George Copos sunt acuzati ca au prejudiciat statul cu 1,5 milioane de dolari si mai multe cluburi din Liga 1 cu peste 10 milioane de dolari.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie i-au audiat, joi, 9 mai, pe cei implicati in acest caz, cu exceptia lui Gica Popescu, care a vorbit in fata instantei la termenul din 16 aprilie. Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti cei opt inculpati, desi Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu primisera initial pedepse de inchisoare cu suspendare.

Este posibil ca vineri, 17 mai, Inalta Curte sa pronunte verdictul in acest dosar, care va fi definitiv si irevocabil.

VEZI SI: “Dosarul Transferurilor” s-a amanat din nou. Afla cand se reunesc inculpatii!

George Copos nu mai vinde clubul daca judecatorii il achita in “Dosarul transferurilor”

Inca o perioada de liniste pentru inculpatii din “Dosarul Transferurilor”. George Copos a inceput sa planga!

Instanta Suprema a amanat “Dosarul Transferurilor”

author avatar
eNational
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger