AcasăNewsNou pas in ancheta. Patronii clubului "Colectiv", din nou la Parchet

Nou pas in ancheta. Patronii clubului „Colectiv”, din nou la Parchet

Paul Gancea, George Anastasescu, Costin Mincu si George Matei nu i-au impresionat pe judecatori

La doar cateva zile de cand s-a comemorat un an de la tragedia care a cauzat moartea a 64 de tineri si ranirea altor peste 100 de persoane, patronii localului aflat pe strada Tabacarilor 7 au ajuns din nou in fata procurorilor de la Parchetul General.

(foto: b1.ro)

Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au ajuns, rand pe rand, in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte, fiind chemati in legatura cu anumite proceduri impuse de ancheta desfasurata de anchetatori, dupa drama din clubul pe care cei trei il patronau.

Anchetatorii anuntau, recent, tocmai in preajma marcarii unui an de la incendiul devastator care a cuprins clubul „Colectiv”, in seara zilei de 30 octormbrie,ca pe langa dosarul mare, in care au fost actionate in instanta mai multe persoane, printre care si patronii localului respectiv- Anastasescu, Gancea si Mincu, se fac cercetari intr-o cauza disjunsa din cea dintai. In aceasta ultima situatie, este vizat artificierul Marian Moise, care a fost ranit, la randul sau in incendiu si a avut nevoie de tratament indelungat, inclusiv in strainatate. Barbatul este cercetat la acest moment sub control judiciar, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Insa trebuie spus ca in dosarul disjuns exista suspiciuni si in dreptul numelor celor trei actionari ai clubului bucurestean. „In cauza se efectueaza cercetari si fata de persoanele trimise in judecata prin rechizitoriul din 28 aprilie 2016 sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa fata de alte 92 de persoane vatamate. Totodata, sunt efectuate acte de urmarire penala cu referire la toate faptele sesizate in cauza de catre persoane vatamate ori alte persoane”, mentionau procurorii in urma cu doar cateva zile.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger