AcasăNewsNou incident la metroul bucurestean: fum in subteran si calatori evacuati

Nou incident la metroul bucurestean: fum in subteran si calatori evacuati

Oamenii aflati marti dimineata la metrou intr-una dintre cele mai aglomerate si mai tranzitate statii din Bucuresti au trecut printr-un episod nedorit.

Mai exact au fost rugati sa paraseasca zona, dupa ce au fost observate degajari de fum. Problema a aparut cu putine minute inainte de ora 10. cu un tren care plecase de la Piata Victoriei, catre Aviatorilor, dar care a revenit in statia de plecare. Pasagerii au fost coborati din tren. In zona statiilor respective au ajuns mai multe echipaje ale ISU, cu ambulante. Din fericire, primele date indica faptul ca nu sunt victime.

Incidentul s-a produs la doar doua luni de cand autoritatile interveneau de urgenta la statia de metrou de la Piata Romana, unde se semnalase un incendiu in subteran. De aceasta data au aparut probleme intre statiile Victoriei si Aviatorilor, respectiv la circa 200 de metri fata de statia prim mentionata, din cate a precizat, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, care a adaugat ca intre cele doua statii nu sunt garnituri oprite. Chiar si asa, sunt probleme la nivelul circulatiei la statia Piata Victoriei, pe magistrala catre Pipera si Berceni.

Din cate se pare, problema care a generat o „cantitate foarte mare de fum” a aparut ca urmare a unui „scurtcircuit la contactori electrici”.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger