AcasăNewsNou episod cu dezvaluiri marca Ghita si imagini cu Coldea (VIDEO)

Nou episod cu dezvaluiri marca Ghita si imagini cu Coldea (VIDEO)

Desi fostul deputat e de negasit din decembrie anul trecut, Ghita apare, periodic, in atentia opiniei publice in diverse inregistrari prezentate de postul TV pe care l-a infiintat.

De aceasta data, cea mai recenta caseta difuzata luni seara la Romania TV dezvaluie un scurt episod video, despre care afaceristul sustine ca ar fi fost surprins la vila sa de la Cheia. Concret, imagini cu generalul Coldea, de la SRI, pe care acelasi Ghita dezvaluie ca l-a avut ca oaspete la resedinta familiei acestuia din urma, undeva in februarie 2015.

Si, pe langa aceste imagini edificatoare, Ghita a continuat cu dezvaluirile, de aceasta data despre proiectul autostrazii Comarnic-Brasov. „Ponta isi dorea sa continue proiectul cu autostrada Comarnic – Brasov, insa Coldea nu a fost de acord niciodata cu acest proiect. L-a amenintat de fata cu mine ca il va aresta si pe el si pe functionarii CNADNR care indraznesc sa avanseze cu acest proiect. Il va aresta daca semneaza contractul”, sustine Ghita in respectiva inregistrare, fostul parlamentar sustinand, totodata, ca la doua saptamani de la momentul discutiei sale cu Coldea, „atat fostul premier, Ponta, cat si eu ne-am trezit cu dosar”.

author avatar
eNational
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger