AcasăNewsNou atac vizand o sectie turceasca de politie

Nou atac vizand o sectie turceasca de politie

Fortele de ordine turcesti au intrat din nou in alerta, la doar o zi de cand un atac ce viza un vehicul al politiei s-a soldat, in Istanbul, cu moartea a 11 persoane si ranirea altor cateva zeci.

UPDATE 1: Presa turca indica faptul ca numarul deceselor a crescut la trei, si ca printre victime se numara doi civili, in timp ce cifra din dreptul ranitilor se apropie de 30. Totodata, ziarul citat noteaza o declaratie a premierului de la Ankara, in privinta faptului ca in spatele atacului s-ar afla rebelii de la PKK.

UPDATE. Din informatiile disponibile pana la acest moment reiese faptul ca doi politisti au pierit, urmare a exploziei din aceasta dimineata, din cate anunta hurriyetdailynews.com. De asemenea, se pare ca numarul ranitilor e semnificativ, insa momentan nu s-a aflat o cifra.

––––

De aceasta data, este vorba despre un atac asupra unui sediu de politie din provincia turceasca Mardin. Avand in vedere ca incidentul s-a produs in urma cu scurta vreme, momentan sunt putine detalii despre acest caz. Sunt insa informatii, deocamdata neconfirmate, cum ca ar exista mai multe victime.

Ceea ce a anuntat pana la aceasta ora presa locala este faptul ca si in cazul de fata s-ar fi folosit o masina-capcana, despre care este posibil sa fi fost detonata de la distanta, cum s-a intamplat si in ziua precedenta, in cazul atacului indreptat asupra unui autobuz al fortelor de ordine.

De asemenea, se stie ca mai multe masini ale Salvarii s-au indreptat catre zona in care a avut loc atacul, in incercarea de a le acorda cat de repede posibil ajutor victimelor. De asemenea, printre primele decizii luate de catre oamenii legii a fost izolarea zonei in care s-a produs deflagratia, in vedera limitarii oricarui alt potential pericol.

[youtube]sEEnRZxCHlU[/youtube]

sursa foto: captura video Hurriyet TV

Vom reveni cu detalii!

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger