Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Note simulare BAC 2014: Rezultatele simularilor probelor de Bacalaureat, afisate vineri

Note simulare BAC 2014: Rezultatele simularilor probelor de Bacalaureat, afisate vineri

Autor:

Elevii de liceu care au intrat in salile de clasa pentru a sustine simularea BACALAUREATULUI 2014, in pregatirea “examenului de maturitate” din vara, afla vineri rezultatele obtinute.

 

rezultate simulare bac2014 note bacalaulreat 2014 afisate 14 martie Note simulare BAC 2014: Rezultatele simularilor probelor de Bacalaureat, afisate vineriAstfel, odata scapati de emotiile simularilor, pe 14 martie viitorii absolventi de liceu vor afla ce note au luat la examenele de limba si literatura romana, limba materna (in cazul elevilor de la licee cu predare in limba materna-n.r.), limba straina, matematica, si restul probelor obligatorii, respectiv la alegere, corespunzatoare profilului unitatii scolare absolvite.

Rezultatele simularii Bacalaureatului 2014 (BAC 2014) vor fi afisate la avizierele liceelor din Capitala, dar si din judetele din tara. In functie de notele obtinute, elevii vor sti, asadar, la ce materii au nevoie sa se pregateasca si mai mult, pentru ca, in vara, sa obtina rezultate si mai bune la examenul de Bacalaureat din acest an.

Sursa foto: infoo.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!