AcasăNewsNorica Nicolai s-a saturat de ”dublul standard” al celor de la Bruxelles

Norica Nicolai s-a saturat de ”dublul standard” al celor de la Bruxelles

Eurodeputatul ALDE Norica Nicolai, ”se da” la liderii PPE, Guy Verhofstadt si Manfred Weber din Parlamentul European. Aceasta le-a adresat un mesaj dur liderilor din cauza reactiilor acestora dupa instituirea masurii controlului judiciar asupra Laurei Codruta Kovesi.

„Destul! M-am saturat de dublul vostru standard, m-am saturat de faptul ca ne cereti permanent o justitie independenta, dar ne dati ordine de la Bruxelles pentru ca cei care va servesc interesele sa fie exonerati de raspundere. Lucrul acesta explica de ce unii au ales sa paraseasca UE, iar altii sa o conteste. Intr-o Uniune Europeana care presupune ca respecta statul de drept si propriii cetateni, nu au ce cauta astfel de comportamente hegemonice care dauneaza intregului proiect european. Am inteles clar ca voi sunteti cei care vreti o alta Uniune Europeana, doar a voastra, a celor care si-au facut un scop in viata din a-i umili pe ceilalti. Nu asta este Uniunea Europeana la care noi am aderat si care ni s-a promis, ea este o Uniune a respectului, a solidaritatii, a egalitatii dintre cetateni si statele membre”, a continuat eurodeputatul ALDE. Mai mult, Nicolai a spus ca in viitorul Parlament isi doreste sa nu fie votati astfel de parlamentari, deoarece ei sunt „cei care fac cele mai mari deservicii acestui proiect”.

author avatar
Ramona Feraru
270 afisari

4 COMENTARII

  1. MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, TICALOSIA SI HOTIA AU DISTRUS IN ULTIMII 30 DE ANI ROMANIA.

  2. da astazi exista o alta UE.Din facultate am invatat ca CEE, respectiv Ue de astazi este axata pe imbunatatirea relatiilor comrciale, punerea in comunn a tarifelor vamale. Acum de cand suntem membrii, platim cotizatie UE-ului ni se impun tot felul de reguli, care nu sunt tocmai benefice. Suntem umiliti, sunt romani cu ajutorul carora Romnia este tradata umilita, asta este mai rusinos. Eu nu mai du la alegeri europarlamentare, si daca o fi sa iesim sunt prima care am sa votez asta.

  3. Are perfecta dreptate d-na Nicolai. De ce credeti ca este atata vanzoleala si disperare pentru numirea lui Kovesi in fruntea Patchetului european? este foarte limpede pentru cine vrea sa vada: Marea Britanie era unul dintre marii contributori la fondurile UE. Plecarea a diminuat visteria comunitara cam cu 20%. Franta si Germania sunt marii beneficiari ai fondurilot europene si de aceea este nevoie de o Kovesi care sa puna pumnul in gura statelor estice si sa le diminueze capacitatea de absortie prin fabricarea falselor procese de frauda cu fonduri europene. Clar ? Un procuror european drept, cinstit, corect, integru nu este ceea ce doresc neomarxistii de la Bruxelles. Asa se explica faptul ca Germania isi torpileaza propriul candidat in favoarea coruptei si incapabilei profesional Fovesi!!! Asa se explica presiunile uriase asupra guvernului Romaniei si toata gargara (sustinuta financiar) cu statul de drept!! Totul pentru babi, noul crez al martafoilor care conduc astazi UE si viseaza cai verzi pe pereti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger