Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nori in paradisul coalitiei PSD – ALDE

Nori in paradisul coalitiei PSD – ALDE

Autor:

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a devenit un mar discordiei in coalitia guvernamentala. Unde PSD cere vehement inlocuirea lui in timp ce ALDE il apara pe Petcu cu toate fortele lui Tariceanu.

 

Petcu Toma Nori in paradisul coalitiei PSD – ALDE

Ministrul Toma Petcu tulbura zen-ul relatiei Tariceanu-Dragnea

Spunem ”cu toate fortele lui Tariceanu” deoarece si in ALDE sunt multi care il vor debarcat pe Petcu. Unii pentru a-i lua locul (caz notoriu Andrei Gerea) iar altii pentru ca nu-l suporta pe protectorul oficial al lui Petcu – Daniel Chitoiu. Un Chitoiu care il si preseaza de fapt pe Tariceanu sa nu accepte schimbarea lui Petcu din Guvern. Iar Tariceanu se conformeaza, mai ales ca si in ALDE exista serioase tensiuni interne iar acestea s-ar intensifica in mod cert dupa scoaterea la mezat a unei functii de ministru. Tăriceanu Dragnea Nori in paradisul coalitiei PSD – ALDEIn mod normal, pesedistii nu s-ar fi bagat in ciorba ALDE, dar o fac impinsi la randul lor de la spate de sindicalistii din domeniu, care reclama ca n-au cu cine sa-si negocieze doleantele data fiind starea precara de sanatate a ministrului Petcu. Ca urmare, Liviu Dragnea i-a cerut imperios lui Calin Popescu Tariceanu schimbarea lui Toma Petcu, in deplin acord cu premierul Grindeanu, si astazi asteapta sa primeasca, la sedinta coalitiei de guvernare, raspunsul liderului ALDE.

PSD mosteneste scaunul liberalului Bogdan Olteanu

O alta decizie importanta pe care coalitia o va lua tot astazi este aceea de numire a unui nou viceguvernator al BNR in locul lasat vacant de Bogdan Olteanu. Desi liberalii au insistat, dupa demisia lui Olteanu, ca functia le apartine, pesedistii le-au dat cu flit, au amanat numirea pana la schimbarea legislaturii si acum isi vor pune inca un om la BNR. cristian socol Nori in paradisul coalitiei PSD – ALDEEste vorba despre Cristian Socol – personaj cu un interesant CV politic: a fost consilier pe probleme economice al fostului premier Victor Ponta si pupil recunoscut al lui Viorel Hrebenciuc. Cum insa a contribuit si la elaborarea programului de guvernare cu care doarme Liviu Dragnea la capatai, se poate spune ca Socol a dat cuvenitul obol si conducerii de azi a PSD, motiv pentru care este rasplatit acum cu fotoliul de viceguvernator BNR.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!