AcasăNewsNoile Dacii: aceleasi preturi, dar si motoare, tot modeste

Noile Dacii: aceleasi preturi, dar si motoare, tot modeste

Dacia Romania anunta preturile modelelor Logan si Sandero, prezentate, luna trecuta, la Paris.

Gama producatorului autohton a suferit un facelift la nivelul grupurilor optice(LED-uri in loc de becuri clasice) si interiorului(comenzile pentru geamuri sunt plasate in usi, claxonul montat in centrul volanului etc), insa preturile au ramas neschimbate.

Astfel, Dacia Logan porneste de la 6950 euro, pentru versiunea de baza, Acces, cu motorizarea de 1 litru si 75 CP. Urmeaza versiunile Ambiance(7850 euro), Laureate(8900 euro)si Prestige(9500 euro). O a doua motorizare propusa pentru Logan facelift este cea de 0,9 Tce, cu 90 CP, al carei pret de baza este de 8900 de euro, versiunea Ambiance.

Doritorii de motoare diesel au la dispozitie propulsorul de 1,5 litri, cu doua variante de putere – 75 si 90 CP. Cel mai ieftin model diesel pleaca de la 9900 euro(varianta Ambiance) si cel mai scump(echiparea Prestige), costa 12.650 euro. Dacia Logan MCV este disponibila la un pret de 7900 euro si ajunge, in functie de versiuni, la 13.650 euro. Preturile noului Sandero adauga 200 de euro pentru aceleasi motorizari si echipamente.

Motoarele pentru noile modele Dacia au ca noutate propulsorul pe benzina  de 1 litru, 3 cilindri si 73 de CP, considerat mai economic, dar cu performante modeste. Dieselul de 90 CP ar fi o varianta, insa nu este montat decat pe versiunile de top, cu un pret care se indeparteaza din ce in ce mai mult de politica de low-cost sustinuta de compania franceza, mai ales in Romania.

author avatar
Bogdan Borcea
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger