AcasăNewsNoi tipuri de cartele la metroul bucurestean

Noi tipuri de cartele la metroul bucurestean

De duminica incepand, cei care aleg metroul ca mijloc de transport in comun vor descoperi ca au la dispozitie mai multe tipuri de cartele, fata de cele existente la momentul de fata – de doua si, respectiv, 10 calatorii, dar si un alt tip ce abonament – unul valabil pe durata unui an.

Din 15 octombrie apar 5 noi tipuri de cartele la metroul bucurestean

Un prim element de noutate il constituie optiunea calatorilor de a cumpara de la intrarea in statii o cartela cu o singura calatorie, la pretul de 2, 5 lei, pana la momentul de fata existand doar titluri cu minimum doua calatorii, ce costa 5 lei.

Din anuntul facut joi dinspre Metrorex reiese ca, peste doar cateva zile, vor fi puse la dispozitia pasagerilor si alte patru noi titluri de calatorie, dupa cum urmeaza: cartela grup 3 persoane – 5 lei; cartela grup 4 persoane – 6,5 lei; cartela grup 5 persoane – 8 lei, dar si abonamentul anual – 720 lei. „Metrorex transmite ca actualele titluri de calatorie nu isi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele avand ca scop fidelizarea atat a calatorilor de zi cu zi, cat si a calatorilor ocazionali”, mentioneaza reprezentantii companiei de transport.

sursa foto: Facebook/Metrorex

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger