AcasăNewsNoi probleme pe Valea Oltului, de aceasta data din cauza unui accident...

Noi probleme pe Valea Oltului, de aceasta data din cauza unui accident cu 3 TIR-uri

Nu mai putin de trei autotrenuri, dar si un autoturism s-au lovit, luni, pe DN 7, in judetul Valcea. Ca urmare a accidentului, doi oameni au fost raniti, iar circulatia in zona afectata, avand in vedere ca unul dintre TIR-uri s-a rasturnat de-a curmezisul soselei.

Traficul pe DN 7, pe Valea Oltului, a ajuns sa fie blocat pentru a doua oara, intr-un interval de o saptamana. Daca zilele trecute problemele aparusera ca urmare a caderii, pe carosabil, a mai multor bolovani, de aceasta data traficul rutier in zona a fost afectat de un accident rutier produs in urma cu cateva ore, in apropierea localitatii valcene Brezoi, mai precis la kilometrul 207 al DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu.

Coliziunea rutiera a avut oc la primele ore ale zilei, respectiv in jurul orei 8, si a cauzat ranirea a doua persoane. De asemenea, in timp ce victimele au primit primele ingrijiri de la medicii de la ambulanta, timp in care politistii au demarat o ancheta, pentru a stabili cauzele producerii accidentului, dar si procedurile pentru ca autotrenul rasturnat sa fie remorcat si inlaturat de pe carosabil, soferii care au avut drum in zona s-au vazut nevoiti sa astepte ore bune pana la reluarea- chiar si pe un singur fir- a circulatiei in zona. Acest lucru s-a intamplat, din cate a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane, la ora 11.50.

sursa foto: aradon.ro

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger