Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noi informatii despre starea pilotilor care s-au catapultat din avionul prabusit in Bacau

Noi informatii despre starea pilotilor care s-au catapultat din avionul prabusit in Bacau

Autor:

Victimele accidentului aviatic din judetul Bacau se afla in grija medicilor de la spitalul Militar din Capitala, care au si comunicat, in prima parte a zilei de marti, informatii noi despre starea de sanatate a celor doi piloti.

 

accid 1 350x196 Noi informatii despre starea pilotilor care s au catapultat din avionul prabusit in Bacau

Ambii piloti beneficiaza, inca de luni, atat de tratament medical specializat, cat si de consiliere psihologica. Mai mult, au alaturi si familiile

Transferati in cursul zilei precedente in Bucuresti, pe calea aerului, comandorul Marcel Bresug si capitan-comandorul Iulian Pena sunt internati in sectii diferite ale unitatii medicale. Doar unul dintre acestia a avut nevoie de o interventie chirurgicala, fiind internat in prima faza la sectia de Terapie Intensiva, iar apoi la Ortopedie.

Este vorba despre comandorul Bresug, care a suferit mai multe fracturi in urma incidentului aviatic de luni, astfel ca seara trecuta a fost dus in sala de operatii, pentru a-i fi curatate plagile, dar si pentru o “procedura de osteosinteza centro-medulara diafiza femurala stanga. Interventia”, interventie realizata de o echipa medicala formata din trei specialisti, despre care reprezentantii Spitalului Militar au anuntat, intr-un comunicat, ca “a decurs fara incidente care sa puna in pericol viata pacientului”. Dupa procedura medicala in cauza, comandorul a fost dus la ATI, doctorii fiind, cu siguranta, multumiti sa constate ca “pacientul a avut o evolutie pozitiva a starii generale de sanatate, fapt ce a permis echipei medicale multidisciplinare sa decida ca, in aceasta dimineata, sa fie transferat pe Sectia Ortopedie- Traumatologie”.

Colegul sau de la mansa avionului ajuns in Lacul Galbeni este, de asemenea, in recuperare. Capitan-comandorul Iulian Pena e internat in Sectia Chirurgie generala II, dupa ce a sferit, intre altele, un politraumatism prin catapultare, precum si o contuzie abdominala minora si una la genunchiul drept. Marti dimineata, avea o “stare generala buna”, spun medicii.

sursa foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!