Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noi discutii la CSM, dupa controlul la DNA. Ministrul si un sef de la IJ, la sedinta

Noi discutii la CSM, dupa controlul la DNA. Ministrul si un sef de la IJ, la sedinta

Autor:

Atat ministrul Justitiei, cat si inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare s-au prezentat, luni, la CSM, unde a avut loc o noua sedinta a Sectiei pentru procurori din cadrul institutiei, pe tema controlului facut de IJ, in vara, la DNA.

 

csm 350x197 Noi discutii la CSM, dupa controlul la DNA. Ministrul si un sef de la  IJ, la sedintaPana sa ajunga la sedinta, ministrul Toader s precizat ca a citit raportul in cauza, dar a dat de inteles ca nu se va pronunta pe marginea lui, cel putin nu inaintea audierii ce avea sa aiba loc in cadrul intrevederii de la CSM.

Mai exact, Gheorghe Stan, inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, a venit in fata reprezentantilor Consiliului Superior al Magistraturii pentru a-si spune un punct de vedere cu privire la raportul intocmit dupa controlul managerial facut de echipa IJ-ului, in vara, la Directia Nationala Anticoruptie. In acest context, saptamana trecuta, sefa DNA a ajuns la randul sau la CSM si a facut referiri la acest raport si la controlul respectiv. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!