AcasăNewsNoi demisii din PDL: Petru Filip, Eugen Uricec si Ioan Sbirciu

Noi demisii din PDL: Petru Filip, Eugen Uricec si Ioan Sbirciu

Senatorul Petru Filip, deputatul Eugen Uricec si senatorul Ioan Sbirciu parasesc Partidul Democrat Liberal (PDL). Petru Filip va trece la PNL, Eugen Uricec la PSD, iar Ioan Sbirciu va activa la PC.

Petru Filip este vicepresedinte al Senatului. El este senator de Bihor. Filip a asigurat presedintia interimara a Senatului dupa revocarea din functie a lui Mircea Geoana, pana la alegerea lui Vasile Blaga.

Uricec a precizat ca trece de la PDL la PSD din motive personale. Eugen Uricec este deputat de Suceava. El a fost intre anii 2001 si 2007 presedinte al Partidul Democrat Suceava, iar in perioada 2007-2008 vicepresedinte al organizatiei PDL Suceava. Senatorul Ioan Sbirciu a anuntat, luni, in plen, ca a demisionat din PDL si ca va activa in continuare in cadrul PC.

El a mentionat ca nu mai face parte din grupul parlamentar al PDL. „Multumesc foarte mult grupului pentru modul in care am fost primit. Este o optiune personala. Multumesc foarte mult. Voi activa in cadrul Partidului Conservator”, a precizat senatorul.

Anuntul sau a fost primit cu aplauze. Ioan Sbirciu este senator de Bistrita-Nasaud. Anterior, surse parlamentare au declarat ca si senatorul de Brasov Marian Rasaliu va parasi PDL pentru a trece la PNL. Acesta detine pozitia de secretar al grupului parlamentar PDL.

author avatar
Ciprian Purice
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger