AcasăNewsNoi date despre copiii cu SHU de la "Marie Curie", dar si...

Noi date despre copiii cu SHU de la „Marie Curie”, dar si despre micutul rechemat la spital, dupa externare

In timp ce ancheta menita sa scoata la lumina toate sursele care au cauzat imbolnavirea micutilor e in plin desfasurare, medicii bucuresteni se preocupa sa ii vindece pe prichindeii care se lupta sa depaseasca problemele de sanatate cauzade de sindromul hemolitic-uremic (SHU).

La spitalul de urgenta pentru copii „Marie Curie” din Capitala sunt in continuare internati patru copilasi cu SHU. Niciunul dintre ei nu mai e la Terapie Intensiva, ci toti continua tratamentul pe un pat din sectia de Nefrologie, trei dintre ei avand si miercuri nevoie de dializa peritoneala. „Copiii sunt in stare stabila, stationara”, din cate anunta Ministerul Sanatatii.

Cat priveste starea celuilalt micut, despre care s-a aflat inca din cursul zilei trecute, ca a revenit la unitatea medicala din Capitala, dupa ce intr-o prima faza fusese lasat sa plece acasa impreuna cu parintii sai, reprezentantii institutiei conduse de Achimas-Cadariu au precizat ca micutul a facut febra, si ca, desi a fost „rechemat in unitatea sanitara” si se afla sub observatia cadrelor medicale, nu mai are sindrom hemolitic-uremic. „Starea de sanatate a copilului este buna, el nu mai prezinta risc de revenire la diagnosticul SHU”, puncteaza reprezentantii ministerului de resort.

sursa foto:clubulbebelusilor.ro

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger