AcasăNewsNoi date despre accidentul de pe A 2. Au fost 33 de...

Noi date despre accidentul de pe A 2. Au fost 33 de masini implicate, toate identificate

In timp ce victimele care au ramas internate in spitalele din Capitala sunt in continuare pe mana medicilor, care fac tot ce le sta in putinta pentru a le ajuta sa isi revina cat mai repede de pe urma traumelor suferite in urma coliziunii in lant, anchetatorii continua investigatiile menite sa stabileasca exact cum anume s-a ajuns la carambolul soldat cu patru morti si peste 50 de raniti.

Astfel, cercetarile sunt continuate, mai nou, de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi. Care, din cate au confirmat, luni, reprezentantii Ministerului Public, au preluat dosarul de la colegii lor de la Lehliu-Gara, unde fusesera demarate investigatiile in privinta accidentului produs la primele ore ale zilei de sambata, la kilometrul 67 al Autostrazii Soarelui, pe sensul dinspre Capitala catre Constanta.

Pana la momentul respectiv, politistii coordonati de prim-procurorul Parchetului Lehliu identificasera masinile implicate in accident, 33 la numar, si nu 29 cum se credea in prima faza, majoritatea dintre ele alegandu-se cu avarii de diferite gravitati. Aceeasi sursa precizeaza faptul ca, odata identificate, autovehiculele in cauza urmeaza a fi supuse unor expertize tehnice, ale caror rezultate vor fi de folos investigatorilor. De asemenea, s-a stabilit si identitatea soferilor. E important de mentionat faptul ca atat conducatorii auto, cat si o parte a victimelor- cele a caror stare a permis acest lucru- au oferit deja explicatii anchetatorilor, in privinta dramei de pe A 2.

sursa foto: Facebook/DSU

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger