AcasăNewsNoi avertizari de CEATA pentru Capitala si mai multe judete

Noi avertizari de CEATA pentru Capitala si mai multe judete

Ca si in zilele precedente, ceata a fost prezenta in peisaj inca de la orele diminetii si se mentine, pare-se, pana catre amiaza. Ca urmare, mai multe zone din tara, in care negura este prezenta si la aceats aora, se afla sub atentionari meteo.

Printre ele, si Capitala -indeosebi in zona periferica, unde negura va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat si sub 50 de metri, situatie care se va intalni si in cea mai mare parte a judetelor Braila,Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Calarasi si Ialomita, precum si in regiunile sudice ale judetelor Arges, Prahova si Dambovita, pana la ora 14.

Tot pana la amiaza, mai exact pana la ora 14, ceata se va semnala si in judetele Tulcea si Constanta.Fenomenul amintit va fi prezent si in zona Moldovei, respectiv in mare parte din judetele Botosani si Galati, precum si in judetele Neamt, Bacau si Vrancea, pana la ora 13, si, de asemenea, in judetul Harghita.

Cu mentiunea ca negura se va semnala si pe Autostrazile Bucuresti-Pitesti, Bucuresti-Constanta, dar si pe A3, precum si pe drumurile nationale si europene aferente judetelor aflate sub atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, conducatorilor li se recomanda sa manifeste prudenta in trafic, pentru a se evita accidentele.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger