AcasăNewsNoi avertizari COD PORTOCALIU pentru marti si miercuri

Noi avertizari COD PORTOCALIU pentru marti si miercuri

Furia iernii nu pare sa se domoleasca prea curand, astfel ca episoadele de vant si ninsori nu vor lipsi din peisaj nici in perioada urmatoare.

E de mentionat faptul ca meteorologii de la Administratia Nationala au transmis, marti dimineata, mai multe mesaje, intre ele si doua avertizari tip COD PORTOCALIU.

Una dintre ele este valabila marti, 27 februarie, in intervalul orar 10.00 – 14.00, cand, locuitorii judetelor Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi sunt informati ca vantul va avea „intensificari sustinute”, ceea ce inseamna ca va sufla, la rafala cu 55-70 km/h. Mai mult, ninsoarea va fi viscolita, iar zapada depusa spulberata si troienita, conditii meteo ce vor face ca vizibilitatea sa fie scazuta.

De asemenea, o alta avertizare COD PORTOCALIU a fost emisa pentru 28 februarie, mai exact intervalul cuprins intre orele 06 si 20. In perioada vizata, ANM-ul anunta ca in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea vor fi „intensificari sustinute ale vantului, cu rafale in general de 55…65 km/h si local in jur de 70 km/h”. De asemenea, ninsoarea va fi puternic viscolita, iar zapada spulberata si troienita. Din acest motiv, vizibilitatea va scadea sub pragul a 50 de metri.

459 afisari

1 COMENTARIU

  1. IARNA 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; IAR.NA. IAR-Rai, NA-Ani. Anii Raiului (2004-2070). Raiul e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa-Icoană în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger