AcasăNewsNoi atentionari de la ANM. COD GALBEN de ceata!

Noi atentionari de la ANM. COD GALBEN de ceata!

Dupa cum s-a intamplat si zilele trecute, si marti ziua incepe cu avertizari de ceata, fenomen care se semnaleaza inca de la primele ore ale zilei si pana spre pranz.

De aceasta data, vizate de atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN sunt, in marea majoritate, judete din sudul tarii, dar si din nord si est. Din cate precizeaza specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, negura se va semnala pana cel putin catre ora 11, si va duce la scaderea vizibilitatii local sub pragul a 200 de metri, izolat si sub limita a 50 de metri.

Asadar, se vor afla sub COD GALBEN de ceata, in prima parte a zilei, judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, dar si Constanta. Fenomenul se va semnala si in zona sudica a judetelor Ialomita, Dolj si Olt, precum si in Harghita.

E important de mentionat ca in aceste ultime trei judete, meteorologii precizeaza ca negura se va semnala inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente. Drept urmare, soferii sunt sfatuit sa circule cu atentie, sa foloseasca semnalizarile corespunzatoare conditiilor de vreme nefavorabila si sa pastreze suficienta distanta fata de autoturismul din fata, pentru a putea opri la timp, in caz de nevoie.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger