AcasăNewsNinsori si viscol: Avertizarea Cod galben, prelungita pentru Bucuresti si alte judete

Ninsori si viscol: Avertizarea Cod galben, prelungita pentru Bucuresti si alte judete

Trecere bruscă de la 20 de grade la maxime de 6 grade şi apoi la ninsori

Meteorologii au prelungit, sambata dimineata, averizarea Cod galben de ninsori si viscol, pentru Capitala si alte 19 judete din sudul si sud-estul tarii.

Iarna nu se lasa dusa atat de usor. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au prelungit avertizarea Cod galben, valabila pentru mai multe judete din tara, anuntand ca pana in aceasta seara, la orele 20, va continua sa cada ninsori iar vantul va sufla cu putere.

Zonele vizate sunt Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Olteniei si a Moldovei, unde se astepata sa ninga abundent si zapada sa se depuna in strat consistent. De asemenea, vantul va avea „intensificari sustinute, cu viteze de 55…65 km/h si izolat rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada”, conform ANM.

Avertizarea Cod galben este valabila pentru Bucuresti si judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Prahova (partial), Dambovita (partial), Arges (partial), Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj si Mehedinti.

465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger