AcasăNewsNinsori abundente in Capitala: Oprescu solicita operatorilor de deszapezire sa intensifice interventiile

Ninsori abundente in Capitala: Oprescu solicita operatorilor de deszapezire sa intensifice interventiile

(foto: realitatea)

Primarul General, Sorin Oprescu, a solicitat, sambata, operatorilor de deszapezire sa intensifice interventiile in toate sectoarele din Bucuresti, avand in vederea prognoza meteo care anunta in continuare ninsori.

(foto: realitatea)

In Bucuresti a inceput inca de sambata dimineata, in jurul orei 9:00, sa ninga, iar de la pranz se actioneaza atat cu material antiderapant, cat si prin pluguirea arterelor, cu 151 de utilaje. Primarul General al Capitalei a solicitat operatorilor de deszapezire sa intensifice interventiile de dezapezire in toate cele sase sectoare, luand in considerare prognozele emise de meteorologi care anunta in continuare ninsori in Bucuresti.

„In toate cele sase sectoare se actioneaza cu prioritate in zona pantelor, rampelor si podurilor, pe arterele principale si secundare, dar si la intrarile in scoli, spitale si alte institutii publice. Mentionam ca se pastreaza in permanenta legatura cu Brigada de Politie Rutiera astfel incat, daca va fi necesar, echipajele Politiei vor facilita interventia utilajelor de deszapezire”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Generale a Capitalei.

Totodata, Oprescu a dispus ca Politia locala sa acorde sprijin agentilor de circulatie ai Brigazii Rutiere pentru fluidizarea traficului, daca situatia meteo o va impune. Primarul Capitalei a mai cerut inspectorilor din cadrul Directiei de Control sa verifice modul de interventie al echipajelor de deszapezire.

De asemenea, primarul Negoita a solicitat Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sa pregateasca adaposturile de noapte pentru cei care vor avea nevoie de serviciile acestora.

author avatar
Alina Costache
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger