AcasăNewsNina Iliescu si pensia ei monstruoasa

Nina Iliescu si pensia ei monstruoasa

Sunt revoltat. Mai am putin si fac explozie. Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu, are o pensie imensa. De ce? Ce-a facut ea sa merite banii astia?  Peste 10.000 de lei. E prea de tot.

Cred ca oricine ar fi rapus de dambla daca  da cu ochii de stirea asta. E publicata in cel mai quality ziar al timpului, Evenimentul zilei. Si preluata de cel mai quality site de televiziune, Antena 3.

Fiti galanti, bre!

Pana sa damblagiti complet, faceti o escala pe pagina lui Ion Iliescu. Acolo, cu o discretie si eleganta totala, Nina Iliescu dezvaluie istoria acestei stiri scoase din burta. Pensia ei reala sare un pic de 2.000 de lei, si prezinta talonul drept dovada. Facatura pleaca de la declaratia de avere a lui Ion Iliescu, din 2008, unde ea figura cu o pensie de 10.600 lei. Pe an, sa fim lamuriti. Adica vreo 900 de lei pe luna. Evenimentul zilei citeaza sursa, adica Libertatea. Alt cotidian quality, caci acolo toti chilotii si sanii dezgoliti sunt de calitate. Iar Libertatea o are de la Cancan, care e regele quality din Romania. Tot cu fese goale, curve, amoruri dezmatate si scandaluri inventate. Dupa 10 ani, o descopera si Evenimentul zilei si o baga in top. Mama, ce lovitura! Topul prostilor ar fi fost nimic  daca nu era completat de Antena 3. Gadea, Andronic, puneti voi diferenta de la 2.000 la 10.800, ca asa-i frumos. Fiti barbati galanti, ce dracului! Si mai domol cu stiri quality din astea, ca se vede cu ochiul liber cat de experti sunteti la fake news.

author avatar
Andrei Coman
3.631 afisari

1 COMENTARIU

  1. Presa e plină ochi de-alde mucea, luați de la coada vacii și făcuți peste noapte ziariști. Ziariștii lu’ pește împuțit !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger