AcasăNewsNicusor Dan se leapada de Soros contra cost

Nicusor Dan se leapada de Soros contra cost

Procesoman declarat, Nicusor Dan vrea sa-i taxeze de aceasta data pe Victor Ponta si pe Sebastian Ghita, pe care-i acuza de patarea imaginii sale si a USR odata cu lipirea etichetei ”Soros”.

Asocierea cu numele de miliardarului Soros in prag de alegeri nu-i convine deloc imaculatului Nicusor Dan. ”Nu m-am intalnit niciodata cu George Soros (…) Ma opresc oameni pe strada si imi reproseaza acest lucru. Nu e niciun fel de legatura. Nu e nicio finantare pentru USR venita din partea lui George Soros”, sustine el. Cum e greu sa inchizi gura lumii, mai ales cand finantarea de catre Soros a anumitor ONG-uri poate fi probata, Nicusor Dan incearca sa faca macar un ban gramada acuzandu-i pe Victor Ponta si Sebastian Ghita de ”afectarea negativa” a imaginii sale si a USR, fapta pentru care cere despagubiri de 500.000 de lei. „Ma mira ca dupa ce luni de zile s-au mandrit ca au primit bani de la Soros, acum ma da in judecata. Nu se pot feri de adevar nici Nicusor Dan, nici USR. E o actiune cu care a obisnuit bucurestenii, blocheaza proiecte si incurca lumea”, a ripostat Ghita la auzul vestii. Mult mai acid, Victor Ponta a decretat din start ca el are treaba doar cu ”stapanul” Soros si nu cu ”pechinezul” Nicusor Dan. ”Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru. Despre ND (Nicusor Dan – n.r.) nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul, nu cu pechinezul care se face ca latra <<fioros>>”, l-a aruncat Ponta in derizoriu pe salvatorul declarat al neamului romanesc.

author avatar
Simona Badulescu
780 afisari

2 COMENTARII

  1. Mă intrebam cum o să reacționeze Ponta, dacă se va dovedi că întradevăr USR nu are nicio legătură cu Soros. Iată că deja a negat că ar fi făcut el astfel de afirmații. Dar, ca și la plagiat, ca și la procesul Șova, probele sunt negru pe alb: Ponta și simpatizanții săi nu acuză doar ONG-urile, ci USR-ul ca fiind sponsorizate de Soros și având o politică anti-românească.

  2. Chiar daca se leapada Nicusor Dan, ziaristul Dana Tanasa de la Mures a prezentat documente din care rezulta cum oamnei din USR au primit bani prin ONG lui Soros, lucru recunoscut si de Nicusor. Deasmeni congresul USR de la Predeal din acest an a fost sponsorizat de doua ONG din Germani a lui Soros. Dar Nicusor are nevoie de popu;laritate si se leapada ca dracul de tamiei de Soros si deschide procese pt. a fi vazut public.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger