Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nicusor Dan, evacuat din sedinta CGMB: “Este un abuz!” (VIDEO)

Nicusor Dan, evacuat din sedinta CGMB: “Este un abuz!” (VIDEO)

Autor:

Fostul numar 1 in cadrul Uniunii Salvati Romania nu a fost lasat sa vorbeasca in cadrul sedintei de miercuri de la Primaria Capitalei. Mai mult, i s-a cerut sa paraseasca sala, fiind escortat in acest sens, dupa cum s-a putut vedea.

 

dan 350x224 Nicusor Dan, evacuat din sedinta CGMB: Este un abuz! (VIDEO)“Va rog frumos, mergeti si dati interviuri pe hol”, se aude indemnul de la microfonul salii in care s-a desfasurat sedinta de la Primaria Capitalei, rostit in timp ce Nicusor Dan se indrepta catre iesirea din incinta.

Dupa cum era de asteptat, fostul sef al USR nu a trecut cu vederea intamplarea.Si si-a spus punctul de vedere pe o retea de socializare. “Nu mi s-a acordat azi dreptul legal sa iau cuvantul in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Este un abuz. Voi face in zilele urmatoare plangere penala impotriva presedintelui de sedinta. Parchetul si instanta sunt, din pacate, singurele modalitati prin care se poate interactiona cu primaria lui Firea”, a transmis, intre altele, fostul sef al USR pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto, video: Romania TV    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!