AcasăNewsNicusor Dan, cersetorul Facebook-ului

Nicusor Dan, cersetorul Facebook-ului

Salvatorul Romaniei cere saptamanal aproape bani de la simpatizanti. De la 50 de lei la cat i-o lasa punga pe admiratorii USR, de la care Nicusor Dan cerseste bani pentru corturi, pentru strangerea semnaturilor, pentru a se face cunoscut in tara, pentru campanie. Pe scurt, pentru tot ce are nevoie cel care a decis sa ne salveze de politicienii ticalositi, care isi faceau campaniile electorale pe bani publici. Deci tot pe banii nostri, doar ca luati fara ca noi sa avem habar. Privit din acest unghi, Nicusor Dan se dovedeste a fi doar o Marie cu alta palarie, dar o palarie crosetata cu fire transparente. Cert este ca tot romanii platesc si pentru providentiala ”salvare” trambitata de USR. O operatiune esuata din start din moment ce USR, cu tot ajutorul mai mult sau mai putin ocult de care se bucura, in cel mai bun caz va ajunge doar un partidulet de cateva procente in Parlament, postura din care nu va avea nici un cuvant de spus in viitoarea administrare a tarii, ci doar va papa si el niste bani de la buget. Pentru deputatii si senatorii sai, pentru ajutorul dat de la buget partidelor intrate in Parlament, pentru oamenii pe care Nicusor Dan ii va baga in administratie daca viitorul guvern va fi, asa cum se spune acum, un hibrid politico-tehnocrat.

author avatar
Simona Badulescu
338 afisari

5 COMENTARII

  1. Simona Badulescu in primul rand ca si ziarist esti total proasta ca sa nu zic altceva. Mai intii ca esti partinitoare si subiectiva deci tendentioasa , ceea ce e la moda printre asa zisii ziaristi de fapt niste lingeblide pe unde apuca. Apoi te contrazici singura printr-o prostie „superba”, Deci Nicusor cere bani si nu ii ia cu forta cum fac ceilalti, deci un mod foarte cinstit de subventionare publica, aproape singurul, metoda folosita si a cumpararea Cumintenie PAmintului (de care tu nu ai auzit ca te dadeai pe facebook in alta parte). Apoi dupa ce il desfiintezi cu manipularea servirii unui adevar pe care l-ai si transformat in minciuna prin ton desi el e moral si veridic, te-ai apucat sa-l spurci pe baza de ghicit in cafea, pe care o bei cred din olita de noapte cum ca ai sti tu ce poate face el cu un partidulet caci deja el aduna fonduri nu ca altii fortat adica imoral dar totusi „fortat” si deci imoral conform neuronilor presupusi ai avea, scladati de procesul digestiei din intestinul gros.Esti proasta fa, la ranit porcii cu tine sau faci ceva sex oral cuiva prin redactie de te lasa sa tastezi?

  2. Stimata doamnă, domnișoară sau domn Vivi, prin modul cum îi iei apărarea acestui gagauta care răspunde la numele de Nicusor Dan ,îi aduci numai deservicii pentru că opinia publică și-a dat seama cu cine are de-a face iar tu nu faci decât să accentuezi parsivenia acelui om.

  3. Domnule Nicusor in Romania cersetoria se pedepseste penal, nu iti este rusine sa ceri bani romanilor ca sa obtii tu un post de parlamentar, nu iti ajung sponsorizarile din streinatate recunoscute de dna. Armand. Ne crezi chiar naivi ca sa dam bani pt. mofturile a citiva parveniti in politica pe usa din dos , ca sa faci jocul celor care te sponsorizeaza. E RUSINOS CE INCERCI si nu obtii decit dezaprobarea oamenilor de rand. Oprestete ca ta faci de ras.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger