AcasăNewsNicusor Constantinescu revine in forta la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu revine in forta la sefia CJ Constanta

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis ca Nicusor Constantinescu se poate intoarce la sefia Consiliului Judetean Constanta.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Nicusor Constantinescu a fost arestat la intoarcerea in Romania, dupa ce a petrecut mai multe luni in SUA.

Totusi, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a fost eliberat la inceputul lunii decembrie, iar magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis ca acesta chiar se poate intoarce la munca.

Totul dupa ce Nicusor Constantinescu a depus o contestatie la executare, iar magistratii i-au admis solicitarea in parte.

Concret, ziuaconstanta.ro anunta ca Nicusor Constantinescu isi poate recupera functia de presedinte al Consiliului Judetean cu o singura conditie.

Nicusor Constantinescu are obligatia sa nu ia legatura, in mod direct sau indirect, cu martorii si expertii din dosarele in care este implicat, cu personalul Centrului Militar Zonal Constanta, cu personalul din cadrul Consiliului Judetean Constanta si cu consilierii judeteni cu privire la aspecte in legatura de conexitate cu litigiul privind Centrul Militar Zonal.

Decizia este una definitiva, cheltuielile de judecata ramanand in sarcina statului.

author avatar
Cristi Ionita
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger