AcasăNewsNicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, audiat la Curtea de Apel

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, audiat la Curtea de Apel

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a fost audiat, marti, la Curtea de Apel Constanta.

Nicusor Constantinescu are, marti, doua actiuni pe rol, ambele urmand a fi judecate de aceeasi judecatoare, Valentina Boboc, conform ziuaconstanta.ro.

Prima actiune a fost in legatura cu mandatul de arest la domiciliu emis in dosarul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal, dosar in care Nicusor Constantinescu este acuzat de abuz in serviciu. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-ar vrea pe Nicusor Constantinescu dupa gratii.

A doua actiune este in legatura cu acelasi dosar, Valentina Boboc urmand sa decida daca accepta solicitarea lui Nicusor Constantinescu de stramutare a dosarului.

Actiunile precedente par sa-i dea sperante presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Constanta daca ne gandim ca aceeasi judecatoare, Valentina Boboc, a anulat, in februarie, mandatul de arest preventiv emis pe numele lui Nicusor Constantinescu de judecatorul Lucian Lica, de la Tribunalul Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger