AcasăNewsNicuşor Constantinescu, acuze grave la adresa judecatorilor si procurorilor romani

Nicuşor Constantinescu, acuze grave la adresa judecatorilor si procurorilor romani

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, arunca la inaintare acuze grave la adresa judecatorilor si procurorilor romani.

Aflat in SUA, unde se presupune ca este la tratament, Nicusor Constantinescu a trimis o scrisoare deschisa prin intermediul careia solicita revocarea mandatului de arestare preventiva emis pe numele sau.

Nicusor Constantinescu sustine ca judecatorii si procurorii aflati pe urmele sale incalca legea si ca judecatorul care a decis arestarea sa nu are competente medicale.

In plus, presedintele suspendat al CJ Constanta este de parere ca instantele din Romania sfideaza competentele managerilor americani de spitale care au decis mentinerea sub supraveghere a lui Nicusor Constantinescu, pentru continuarea tratamentului.

Conform digi24.ro, Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata in trei dosare, fiind acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi si ca a atribuit ilegal mai multe terenuri.

In plus, pe numele lui Nicusor Constantinescu exista si un dosar in care este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

In 7 august, Nicusor Constantinescu a primit mandat de arestare preventiva, insa presedintele suspendat al CJ Constanta se afla in SUA, unde se presupune ca este la tratament. Pe 12 septembrie se va judeca, la Tribunalul Bucuresti, solicitarea lui Nicusor Constantinescu de anulare a mandatului de arestare preventiva.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger