AcasăNewsNicusor Constantinescu a mers la DNA: "este santaj pentru a face denunt...

Nicusor Constantinescu a mers la DNA: „este santaj pentru a face denunt impotriva lui Dragnea”

Fostul numar 1 in cadrul Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost adus cu o duba de la Penitenciarul Poarta Alba la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Constanta.

S-a intamplat luni dimineata. De altfel, in ajunul prezentarii sale la DNA, Constantinescu a anuntase pe Facebook, faptul ca fusese citat “in calitate de suspect si inculpat in alte doua dosare penale !”.

La plecarea de la DNA, pana sa urce din nou in masina care avea sa il duca inapoi la locul de detentie, fostul presedinte al CJ Constanta a formulat o acuzatie grava. “Este dosarul in care este vizata firma Tel Drum a lu’ domnu’ Dragnea si este santaj pentru a face denunt impotriva lui Dragnea, cel care deranjeaza poporul roman”, a sustinut Nicusor Constantinescu.

Din cate a precizat avocatul fostului sef al CJ-ului constantean, acesta din urma nu a dorit sa dea inca declaratie, alegand sa studieze actele din dosar.

Amintim ca fostul sef al CJ Constanta isi executa pedeapsa privativa de libertate dupa ce a fost condamnat definitiv in doua dosare.

[youtube]74wwD0NJ3ac[/youtube]

sursa foto: captura video

263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger