AcasăNewsNicolicea: nu cred ca exista vreo motivatie ca un presedinte sa se...

Nicolicea: nu cred ca exista vreo motivatie ca un presedinte sa se poata opune unei revocari

Anuntul de marti al presedintelui cu privire la propunerile venite dinspre PSD, in cazul remanierii guvernamentale, continua sa iste reactii.

Deputatul Eugen Nicolicea considera ca „dna premier a facut niste propuneri de care nu s-a tinut cont”. Social-democratul a mai pus accent pe un aspect – avand in vedere ca in cazul de fata nu a fost vorba doar despre un refuz de numire, ci si de revocare. „Nu cred ca exista vreo motivatie ca un presedinte sa se poata opune unei revocari, inteleg la numire – inventezi motive, mapa profesionala cum a zis Basescu – sau alte motive, dar la revocare n-am inteles ce motiv poate sa invoce”, a conchis Nicolicea.

sursa foto: Facebook

172 afisari

14 COMENTARII

  1. Presedintele poate orice ca de aia a fost votat de 6 milioane de romani. Daca poporul spune asa se face, ca vointa poporului e sfanta. Pe tine Nicolicea cati te-au votat?

  2. Romanii i-au dat mandat presedintelui sa faca asta, Nicolicea vorbeste ca sa se afle in treaba

    • Românii au dat două mandate :
      -Unul domnului Iohannis , să devină președinte, nu conducător , nu șef de stat.
      -Unul PSD-ului să conducă și să administreze țara .

      • Nu o sa se compare niciodata cele doua milioane de voturi ale psd ului ce cele peste 6 milione de voturi ale lui Iohaniis, Iohannis e liderul suprem!

  3. Sa respectam constitutia si legile. Argumente ca: am fost votat de x alegatori si atunci fac ce vreau suna a Musolini si Hitler. Asta e explicatia dictaturii.
    Ps. Parlamentarii au fos votati tot de oameni. Si guvernul e investit to de reprezentantii alegatorilor.
    Explicatii dictatoriale. Cititi istoria marilor dictaturi cum si au motivat atrocitatile in numele poporului care ia votat.

    • Constitutia trebuie votate tot de romani, daca nu respecta vointa romanilor e zero barat

    • Nici constitutia nici CCR nu au fost votate de romani, presedintele poate sa isi faca pantofii cu ele
      Vointa poporului e tot ce conteaza!

  4. Sa respectam constitutia si legile. Argumente ca: am fost votat de x alegatori si atunci fac ce vreau suna a Musolini si Hitler. Asta e explicatia dictaturii.
    Ps. Parlamentarii au fos votati tot de oameni. Si guvernul e investit to de reprezentantii alegatorilor.
    Explicatii dictatoriale. Cititi istoria marilor dictaturi cum si au motivat atrocitatile in numele poporului care ia votat.

  5. mutalakul a fost pus de stapanii coloniei sa reactioneze contra Constitutiei,caci se poate intr-o tara bananiera.Asa zisul stat subteran mafiot de stapani a fost inventat si creat,iar acum a fost un prilej de razbunare contra celor care au incurcat manevrele justitiei mafiote pentru ca statul subteran,condus din exterior,sa ajunga din nou la sforile,sforariile,ce incepuse sa le piarda din maini.

    • Noi romanii vrem sa ne conducem noi, nu sa ne Conduca CCR dupa Constitutia lui peste. Gata cu dictatura constitutionala a psd

  6. Nicolicea asta nu are nici o treaba.. stie taranu cei mertanu’
    Ce se baga el peste presedinte, in ce calitate?

  7. Ati postat imaginea si pararilor unui din cei mai mari „dobitori” din politica romaneasca!, publicati sau nu comentariul, adevarul nu poate fi „sters”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger