AcasăNewsNicolaescu: "Chiliman nu va demisiona. Vorbeste la suparare si impins de unii...

Nicolaescu: „Chiliman nu va demisiona. Vorbeste la suparare si impins de unii colegi!”

Eugen Nicolaescu

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a sustinut, luni, la Digi 24, ca Andrei Chiliman nu va demisiona din partid, apreciind totodata ca acesta „a vorbit la suparare” si „poate si impins de la spate de unii colegi”.

Eugen Nicolaescu

„Simt ca Andrei Chiliman a vorbit la suparare, nefundamentat si, in acelasi timp, cand faci parte dintr-un partid politic, ii respecti deciziile. Daca nu-ti convine, comentezi in interiorul partidului, nu in afara lui. Politicienii cred ca isi pot permite mai multe. (…) Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul si omul vorbeste la suparare si poate si impins de la spate de unii colegi. Cred ca Andrei Chiliman are suficient de multa experienta politica sa inteleaga ca nu functia de presedinte PNL Bucuresti il face credibil in functia de primar”, a spus noul lider al PNL Bucuresti.

Eugen Nicolaescu a apreciat totodata ca ceea ce l-a determinat pe liderul partidului sa creada ca ar putea contribui la reorganizarea organizatiei de Bucuresti este experienta sa la filiala Mures. „Avand in vedere experienta mea de 8 ani cand am reconstruit organizatia PNL Mures, asta probabil l-a facut pe Crin Antonescu sa creada ca as putea contribui la reorganizarea organizatiei de Bucuresti, care ar trebui sa fie etalon”, a spus el.

La randul sau, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, la acelasi post de televiziune, referitor la decizia in cazul lui Chiliman, ca „nu exista o discutie de a-i cere cont cuiva despre activitate sau a existat o nemultumire cu privire la activitea sa”. „La conducerea Bucurestiului PNL a votat o persoana cu o capacitate de organizare incredibila, e vorba despre Eugen Nicolaescu. De asemenea, au fost niste propuneri pentru revigorarea unor organizatii ale unor sectoare care schiopatau. Dupa parerea mea, e nevoie ca Andrei Chiliman sa se ocupe de Sectorul 1, de locul unde candideaza pentru primarie si e nevoie de un om cu multa pregatire si timp, cum e domnul Nicolaescu, pentru a se ocupa de Bucuresti”, a adaugat el.

Fenechiu a mai spus ca Andrei Chiliman este in continuare candidatul PNL pentru Sectorul 1, precizand ca acesta „sta bine” in sondaje. „Ar fi o pierdere mare daca ar pleca din partid, sper sa nu se intample”, a mentionat el.

Andrei Chiliman a fost inlocuit luni cu Eugen Nicolaescu la sefia PNL Bucuresti, iar Mariana Campeanu a devenit vicepresedinte al filialei. El a declarat ulterior ca, pentru prima oara, dupa aproape 23 de ani de cand este membru PNL, ia in considerare „in mod foarte serios” demisia din partid. „Pentru domnul presedinte Antonescu am doua mesaje. In politica, in viata in general, castiga cei care joaca sah, nu pocker. Indiferent daca voi decide sa raman in PNL sau nu, voi actiona in conformitate cu principiile mele, care exclud manevrele politicianiste si cutitul infipt pe la spate „, a spus Chiliman, intr-o conferinta de presa.

author avatar
Ciprian Purice
158 afisari

3 COMENTARII

  1. Chiliman le statea ca un junghi in coaste. Cu toate ca declara ca nu ar vrea ca el sa plece, isi doresc cu disperare acest lucru, deoarece si cu functie si fara functie, Chiliman are in continuare mai multa putere la nivel de Bucuresti decat Nicolaescu sau Crin.

  2. Daca ar fi avut onoare sau daca s-ar fi gandit o secunda la viitorul partidului, Nicolaescu s-ar fi impotrivit acestei decizii, de fapt tot PNLul ar fi trebuit s-o faca , sa nu-l lase pe Crin sa ia aceasta decizie de capul lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger