AcasăNewsNicolae Robu vrea să lase conducerea PNL cu ochii-n soare

Nicolae Robu vrea să lase conducerea PNL cu ochii-n soare

Liderii locali liberali incearca sa profite de degringolada PNL-ului si sa coboare decizia de selectie a candidatilor la nivelul conducerii organizatiilor.

Liderii oricarui partid isi tin in frau colegii cu ajutorul listelor electorale. Pe care iti poti gasi un loc eligibil daca faci frumos in fata sefilor, ii aperi de inamicii interni si asa ajungi parlamentar, primar sau sef de CJ. Asa stand lucrurile, liderii nationali ai partidelor tin la ei painea si cutitul, respectiv ei sunt prin statut cei care stabilesc si semneaza listele electorale finale, ba chiar au dreptul si sa impuna oameni ”de la centru” pe lista oricareia dintre filiale, stricand astfel jocurile de putere locale. Date fiind confuzia din PNL si lipsa unui lider adevarat, presedintele PNL Timis Nicolae Robu vrea sa schimbe situatia. Concret, Robu a propus modificarea statutului partidului astfel incat filialele sa aiba decizia finala in stabilirea candidatilor la alegerile locale si parlamentare, iar ”imixtiunea forurilor nationale” sa fie exclusa complet.

Un fost deputat PNL propune limitarea dreptului la vot!

Nemultumita de rezultatul votului din decembrie, Gabriela Anghel vrea ca doar unii dintre romani sa aiba dreptul de a se apropia de urne. ”Pentru prima data ma gandesc la ceva ce nu visam sa ma gandesc pana in ’89 – limitarea dreptului de vot! Na, c-am spus-o! Trebuie gasite criterii oneste si eficiente! Asa nu ajungem nicaieri…”, a scris ea Facebook. Cum alaturi a fost atasat si un film de la protestele anti-Iohannis, rezulta ca doar tinerii ”frumosi si liberi” ar trebui sa voteze. Inainte de limitarea dreptului la vot, nu ar fi fost bine ca PNL sa fie stare sa-i determine pe acesti tineri sa-l voteze? Na, c-am spus-o si noi.

author avatar
Simona Badulescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger