AcasăNewsNicolae Popa, cu precizari la Parchetul General despre extradarea sa

Nicolae Popa, cu precizari la Parchetul General despre extradarea sa

La scurta vreme dupa ce s-a aflat de plangerea inaintata de catre fostul deputat Sebastian Ghita la adresa Laurei Codruta Kovesi, denunt depus la nou-infiintata Sectie pentru anchetarea magistratilor, Nicolae Popa s-a prezentat la Parchetul General, insotit de avocat.

Daca in prima faza, pana sa ajunga sa dea ochii cu Adina Florea, procurorul de la sectia in cauza desemnat sa preia aceasta plangere, Popa spunea ca va sta de vorba cu presa dupa incheierea procedurii, la plecarea de la audiere fostul sef al Fondului National de Investitii a precizat doar atat: „am relatat imprejurarile in care s-a efectuat extradarea mea din Indonezia”. La randul sau, avocatul lui Popa a precizat ca acesta din urma a fost audiat in calitate de martor.

In denuntul formulat, Ghita a acuzat ca fost sefa a DNA i-ar fi cerut sa achite avionul privat cu care a fost adus Popa in tara, in 2011.

sursa foto: captura video Antena3

214 afisari

2 COMENTARII

  1. Aveti ocazia sa il intrebati multe pe acest afacerist al lui SOV… Stie multe si pe multi… E o sursa deschisa de informatie penala – penali de top-… Trebuie cineva doar sa vrea! Poate ajuta cu retele in care inca functioneaza sistemul securist constituit post revolutie… cel de absorbtie a banilor direct din buget, de furat cu banca, cu fabrica… Obraznicia si siguranta afisata de ei denota ca sunt inca la putere… si puternici… A fost director la Sanevit… acolo unde s-au pompat la bani din toate directiile, iar firma este falita… A avut cineva curiozitate sa vada DE CE? Va poate ajuta si Roman fostul director si alti specilisti juristi, tot directori, avansati secretar de stat, pentru ca isi formasera -mana-! Eu as profita de ocazie… pana mai poate fi util! E CINEVA CURIOS?

  2. Atunci cand SOV a afirmat in interviul Sorinei Matei, ca poate prelua puterea cand doreste si din inchisoare… nu a mintit… Nici nu a pierdut-o de fapt… Doar el nu mai e liber, in rest nu s-a schimbat nimic… Probabil va fi liber in curand si nu va mai avea nevoie de intermediari!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger