AcasăNewsNicolae, nepotul Regelui Mihai, si Alina, mireasa lui, cununati la biserica "Sf....

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, si Alina, mireasa lui, cununati la biserica „Sf. Ilie” din Sinaia (FOTO/VIDEO)

Cei doi tineri au fost cununati religios, in cadrul unei ceremonii ce a durat aproximativ o ora si jumatate.

UPDATE: Dupa ce s-a incheiat ceremonia, mirii au parasit biserica „Sfantul Ilie”, la putine minute dupa ora 16. Au fost aplaudati de oamenii care au venit sa ii vada si au asteptat afara pe durata slujbei de cununie, li s-a cantat „Multi ani traiasca!”, iar apoi Nicolae si mireasa lui, Alina, au urcat intr-o caleasca alba, cu care au pornit catre locul petrecerii de nunta.

Nicolae si Alina-Maria sunt cununati de catre IPS Calinic si un sobor de preoti care oficiaza, la aceasta ora, ceremonia religioasa, in incinta Bisericii Sfantul Ilie din orasul Sinaia.

Emotionata, mireasa a pasit in lacasul de cult la bratul unuia dintre nasii cuplului. Tanara a ales sa poarte o rochie simpla, dar in acelasi timp foarte fina si accesorizata cu o tiara si un voal cu roderii discrete. Buchetul miresei este alb, printre florile alese fiind trandafirii.

Alina-Maria, mireasa fostului principe Nicolae, are sase domnisoare de onoare, intre ele si cumnata Karina, sora lui Nicolae si nepoata Regelui Mihai. Slujba de cununie a inceput in jurul orei 14.30.

 

Mirii au pus la dispozitie un canal de youtube pe care pot fi urmarite, in direct, imagini de la ceremonia religioasa.

Iata-le:

sursa foto: captura video youtube

author avatar
Cristina Stefan
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger