Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Niculae Badalau reactioneaza la acuzatia liberalului Anton: nu l-am lovit

Niculae Badalau reactioneaza la acuzatia liberalului Anton: nu l-am lovit

Autor:

Admitand ca a avut un schimb de replici cu Marin Anton, seara trecuta, la nunta din Giurgiu la care au fost prezenti cei doi politicieni, dar si alte cateva sute de nuntasi, presedintele executiv al PSD-ului a sustinut, intr-o prima reactie avuta pe acest subiect, ca nu l-ar fi lovit pe fostul deputat, cum sustine liberalul.

 

16473427 1159127760871604 5531220690385825696 n badalau 500x500 Niculae Badalau reactioneaza la acuzatia liberalului Anton: nu l am lovit“Aseara am participat la un eveniment fericit, la care (…) baiatul meu a fost naș. Pur și simplu, nu am avut decat un schimb de replici cu domnul Anton. Nu inteleg de unde Dumnezeu (…) a iesit toata povestea asta”, a afirmat Badalau, duminica, la Antena 3.

Cititi si: Seful CJ Giurgiu, martor la “schimbul de replici” Badalau-Anton: Nu a existat agresiune

Presedintele executiv al PSD, acuzat ca ar fi lovit un liberal, la o nunta

Mai mult, Niculae Badalau a sustinut ca nu a fost chemat la politie, avand, insa, o explicatie pentru spusele opozantului sau politic. “Declara ca l-am lovit. Eu nu l-am lovit (pe Marin Anton-n.r). Frustrarile dansului politice, provocarile astea care mi le face, eu nu le inteleg (…) nu vreau sa transform asta intr-un circ (…) de la o altercatie verbala s-a ajuns unde s-a ajuns, probabil dansul vrea sa devina vedeta, are alte frustrari”, a conchis Niculae Badalau.

Va amintim ca Marin Anton a declarat, anterior, ca pesedistul l-ar fi lovit cu pumnul, motiv pentru care s-ar fi adresat politiei. Mai mult, liberalul a anuntat ca a mers la IML sa-si scoata certificat medico-legal.


3 comentarii to Niculae Badalau reactioneaza la acuzatia liberalului Anton: nu l-am lovit

  1. ??????

    Considerați că aceia la care face referire aricolul ar trebui să “onoreze” și alte evenimente de acest fel cu “asemenea prestații, intrând, ca să zicem așa pe piața de profil cu numărul de întreținere a bunei dispoziții prezentat īn premieră la evenimentul la care face referire articolul ?

  2. ??????

    “Hora băută” nu mai este ce a fost “odată”, este “altceva” ?

  3. ??????

    Citiți și voi la comentariul anterior “Horă bătută ca la politicieni” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!