AcasăNewsNiciun spital din Har-Cov nu a fost inchis, desi in tara au...

Niciun spital din Har-Cov nu a fost inchis, desi in tara au fost oprite 67 de unitati

PSD ataca dur decizia Guvernului prin care, in urma cu un an de zile, mai multe unitati spitalicesti din tara au fost reprofilate sau inchise si sustin ca „ministrul Sanatatii a stiut sa-si protejeze interesele” argumentand ca „nicio unitate din Covasna si Harghita nu a fost inchisa”.

„Au fost ignorate deciziile autoritatilor locale, s-a tinut cont doar de vointa autocratului de la Cotroceni. Evident, ministrul Sanatatii a stiut sa-si protejeze interesele: nicio unitate din Covasna si Harghita nu a fost inchisa, doar 71 de spitale romanesti au fost dezafectate”, sustine presedintele TSD, Nicolae Banicioiu.

El afirma ca „decizia de inchidere a spitalelor a avut un efect de dus rece asupra populatiei” si critica faptul ca „”multe cladiri in care statul si comunitatea au investit fonduri insemnate au fost abandonate””.

„Daca pentru decizia de taiere a salariilor si pensiilor, sau de crestere a TVA, se mai putea da vina pe criza mondiala, propaganda basista nu a putut justifica acest act de razbunare la adresa celor mai defavorizati dintre locuitorii Romaniei”, adauga presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, in comunicatul citat.

author avatar
Ciprian Purice
145 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa le inchida ca ei oricum nu au nevoie de ingrijire medicala…de populatie nu le pasa asa ca nu vad de ce ar avea rost sa tina spitalele deschise

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger